top of page

EIWITRIJKE PINA COLADA MILKSHAKE


Eiwitrijke Pina Colada milkshake

Heb je ooit wel eens een Pina Colada gedronken? Mijn eerste keer was in april, tijdens mijn vakantie in Malaga. Niet verwacht dat ik het zo lekker zou vinden!! De Pina Colada was gemaakt van onder andere kokosroom, ananas en rum. Volgens mij was dat echt een caloriebom haha. Eenmaal thuis moest ik er natuurlijk een Foodtrackerz versie van maken. Gezond, eiwitrijk en zonder alcohol dit keer. En ik moet zeggen, hij smaakt precies zoals ik hem had in Spanje. Hmmmmmm.
Ingrediënten voor één eiwitrijke Pina Colada milkshake

100 gram bevroren ananas

50 gram bevroren banaan

5 gram kokos snippers

25 gram vanille smart protein*

250 ml Alpro kokosdrink*smart protein neemt meer vocht op dan whey eiwitpoeder, hierdoor wordt het een stuk romiger.


Bestel Smart Protein bij Body&Fit shop met 10% korting met mijn kortingscode!Bereidingswijze van de eiwitrijke Pina Colada milkshake

  • Gooi alle ingrediënten in de blender en blend helemaal glad.

  • Dat was het, zo simpel is het!
Voedingswaarde van de eiwitrijke Pina Colada milkshake

240 kcal - 7g vet - 23g koolhydraten - 18g eiwittenEet smakelijk!


Liefs, Anouk ❤️
Op zoek naar andere gezonde en eiwitrijk milkshakes of smoothies?Comments


Webshop

bottom of page