top of page
IMG_6378kopie.jpg

OVER MIJ 

Hi, ik ben Anouk - de eigenaar, recept ontwikkelaar, fotograaf, vormgever en de vrouw achter Foodtrackerz! 

 

Het zal je misschien verbazen, maar ik ben echt niet geboren met een passie voor koken en bakken. Tuurlijk heb ik als kind wel is koekjes gebakken in de keuken, maar tot ik een jaar of 18 was, kon ik alleen maar een ei bakken. Sinds ik aan krachttraining doe en begonnen ben met het bijhouden van mijn macro’s, is mijn passie voor koken en bakken ontstaan. 

 

Ik deed al een creatieve opleiding, namelijk grafisch vormgeving, en ging vanaf dat moment ook creatief aan de slag in de keuken. ‘Ongezonde’ baksels toverde ik om tot een gezonde versie met weinig calorieën en veel eiwitten, zodat ik er stiekem juist meer van kon eten. Wanneer ik weer een geniaal recept had gemaakt, stuurde ik dit door naar al mijn vrienden. Omdat ik dit niet meer alleen met mijn vrienden wilde delen, ben ik een Instagram account gestart. Op dit Instagram account deel ik al mijn recepten, zodat iedereen mee kan genieten van mijn gezonde creaties. 

 

Gezond en fit zijn draait niet alleen maar om 5 keer per week sporten of door al het ‘ongezonde’ eten te verbannen. Ik ben van mening dat als je over het algemeen voedzaam eet en af en toe geniet van een suikerbommetje, je de juiste balans hebt gevonden. 

 

MISSIE

Met foodtrackerz wil ik iedereen die streeft naar een gezonde levensstijl inspireren met voedzame en eiwitrijke recepten. Of je nou aan het afvallen bent, spiermassa wilt aanmaken of gewoon op een gezonde manier wilt genieten van eten, hier ben je op het juiste adres! Gezond eten hoeft niet saai te zijn, je moet het alleen zelf even maken! 

 

Veel bak- en kookplezier!

bottom of page