top of page

EIWITRIJKE CHOCOLADE HAZELNOOT MILKSHAKENormaal houd ik er zelf niet zo van om mijn calorieën aan drinken te besteden, maar voor deze milkshake maak ik zeker een uitzondering! Niet alleen omdat hij zo lekker is, ook omdat deze milkshake super vullend is. In de zomer vind ik zo'n milkshake echt een redder in nood, omdat mijn eetlust dan helemaal is verdwenen. Om toch aan mijn eiwitten te komen voor de dag, maak ik dan deze milkshake. Ik heb standaard een zak met bananen schijfjes in mijn koelkast liggen, dus ik grijp nooit mis!ingrediënten voor één milkshake

90 gram bevroren banaan in stukjes

90 gram magere kwark

90 gram hazelnootmelk


topping

Suikervrije chocolade siroop

30 gram slagroom lightBestel de eiwitpoeder bij Body&Fit shop met 10% korting met mijn kortingscode!

bereidingswijze

  • Zorg ervoor dat je bevroren bananen in je vriezer hebt liggen wanneer je begint met dit recept.

  • Haal de stukjes bananen uit je vriezer en doe in een blender samen met de rest van de ingrediënten voor de milkshake.

  • Blend het nu tot er geen stukjes banaan meer in je milkshake zit.

  • Schenk de milkshake in een groot glas.

  • Top af met slagroom light en suikervrije chocolade siroop.


voedingswaarde per milkshake met topping

281 kcal - 27,9g koolhydraten - 27,8g eiwit - 5,3g vetEet smakelijk!


Liefs, Anouk

Comments


Webshop

bottom of page