top of page

ALL- IN -ONE SMOOTHIEHet is bijna Valentijnsdag, dus laten we maar even in de stemming komen met een mooie roze smoothie! Ik ben zelf eigenlijk helemaal niet zo'n fan van eiwitshakes. Zo’n scoop eiwitpoeder, mengen met water is echt niks voor mij. Waar ik wel blij van word, is deze all-in-one smoothie. Een smoothie met lekker wat eiwitten en een extra portie fruit en groente.


Ben je meer van het eten dan van het drinken? Dan kan je hier ook een smoothie bowl van maken.Vervang je standaard bak kwark in de ochtend eens met deze smoothie en ik kan je verzekeren dat je goed vol zit tot de volgende maaltijd!Ingrediënten voor één grote (!) All-in-one-smoothie

1,5 rode biet ongeveer 110 gram

80 gram bevroren zomerfruit

1 kleine banaan ongeveer 65 gram

100 gram magere vanille kwark

100 ml magere melk

25 gram vanille smart protein (eiwitpoeder)*


*smart protein neemt meer vocht op dan whey eiwitpoeder, hierdoor wordt het een stuk romiger.


Bestel Smart Protein bij Body&Fit shop met 10% korting met mijn kortingscode!
Bereidingswijze van de All-in-one-smoothie

Het maken van een smoothie kan eigenlijk nooit verkeerd gaan. Het enige wat je nodig hebt is een blender en de bovenstaande ingrediënten. Gooi alle ingrediënten in de blender en blend tot een gladde massa. Giet het in een glas en enjoy! Of maak er een smoothiebowl van en voeg je favoriete toppings toe.


Oh en nog een kleine tip, vries de rode bieten en de banaan ook van tevoren in als je een extra verfrissende smoothie wilt voor in de zomer!


voedingswaarde per smoothie

326 kcal - 2g vet - 36g koolhydraten - 35g eiwit


Eet smakelijk!


Liefs, Anouk


Comments


Webshop

bottom of page