top of page

EIWITRIJKE MATCHA BUBBLE TEA


eiwitrijke matcha bubble tea

Oke, het zal je verbazen hoe makkelijk het is om deze eiwitrijke matcha bubble tea te maken! Ik heb wel eens eerder tapioca parels proberen te maken, alleen dat duurde zooo lang! Dit keer heb ik (ingevroren) instant tapioca parels gebruikt. Deze hoef je maar 1 minuut te koken, waardoor je binnen 10 minuten je bubble tea klaar hebt! Dit is echt een game changer.

Ingrediënten voor 1 grote eiwitrijke matcha bubble tea

15 gram suikervrije siroop

1 tl matcha poeder

beetje kokend water om de in matcha te mengen

1 of 2 zoetjes optioneel

ijsklontjes optioneel


Verder nodig

Vergiet

Matcha whisk

Bubble tea rietjes (kan je halen bij de Amazing Oriental)


* De parels die ik heb gebruikt hoef je maar 1 minuut te koken in kokend water, heel fijn!

** Of andere (kant en klare) vanille eiwitshake die je lekker vindt


Bereidingswijze van de eiwitrijke matcha bubble tea

Zet een pan met ruimkokend water op het vuur. Doe de bevoren instant tapioca parels in de pan en breng opnieuw aan de kook. Als het kookt, laat je de parels 1 minuut doorkoken. Test even of de parels goed zijn en haal uit de pan als dit het geval is. Doe de parels in een vergiet en spoel af met koud water. Vervolgens doe je de tapioca parels in een bakje en meng je dit met de suikervrije siroop. Laat even staan voor zometeen.


Vervolgens doe je kokend water in een kommetje. Doe hier ook 1 of 2 zoetjes bij als je de bubble tea extra zoet wilt hebben. Doe de matcha poeder erbij en klop de matcha voor 20 seconden.


Pak een grote beker of glas waaruit je de matcha bubble tea wilt drinken. Doe hier ijsklontjes in als je het extra koud wilt hebben, de tapioca parels, vanille protein shake en tot slot de geklopte matcha. Roer goed door en drink op met een bubble tea rietje!


Voedingswaarde van de eiwitrijke matcha bubble tea

261 kcal - 42g koolhydraten - 15g eiwitten - 2g vet


Deze eiwitrijke drankjes ga je ook lekker vindenComments


Webshop

bottom of page