top of page

EIWITRIJKE GUACAMOLE DIP


Eiwitrijke guacamole dip

It's weekenddddd! Weekend betekent bij mij vaak lekker chillen en af en toe even een feestje pakken. Dit weekend doe ik lekker rustig aan, want na een week op mijn nieuwe werk ben ik wel een beetje kapot. Vanmorgen heb ik deze eiwitrijke guacamole dip gemaakt, zodat ik vanavond lekker met een zak chips op de bank kan ploffen.


Mocht je benieuwd zijn, ik heb het helemaal naar mijn zin op mijn nieuwe werk. Ik ben marketing en communicatiemedewerker bij een internetbureau, True People. Zij bouwen onder andere websites en (web) applicaties. Het is gevestigd in Amersfoort en is voor mij maar 10 minuten fietsen, helemaal top!Ingrediënten voor 1 groot bakje eiwitrijke guacamole dip

2 avocado's 180 gram

100 gram magere kwark

15 gram gesnipperde ui

30 gram cherry tomaatjes in kleine blokjes gesneden

citroensap naar smaak

extra zout en peper optioneel


Bereidingswijze van de eiwitrijke guacamole dip

  • Haal de avocado's uit hun schil en prak de avocado's fijn met een vork

  • Meng de avocado's met de magere kwark, guacamole kruiden, gesnipperde ui, cherry tomaatjes, citroensap en optioneel nog wat extra zout en peper.

  • Eet als dip of als broodbeleg!


Voedingswaarde per 100 gram eiwitrijke guacamole dip

126 kcal - 10g vet - 4g koolhydraten - 4g eiwitten


Voedingswaarde voor het hele bakje eiwitrijke guacamole dip

430 kcal - 33g vet - 14g koolhydraten - 14g eiwitten
Eet smakelijk!


Liefs, AnoukMeer inspiratie opdoen voor dipjes of broodbeleg?
Comments


Webshop

bottom of page