top of page

EIWITRIJKE EIERSALADE: GEVULD EITJE


Eiwitrijke eiersalade (gevuld eitje smaak) op een broodje, van bovenaf gefotografeerd

Ik geef toe, ik ben per ongeluk op dit recept gekomen toen ik gevulde eitjes aan het maken was. Ik had namelijk mijn eieren verkeerd gesneden, waardoor ik m'n eieren niet meer kon vullen. Toen heb ik alles in een bakje gegooid en geprakt, daar kwam dit recept uit. En I love it!

Ingrediënten voor ongeveer 300 gram eiersalade

4 eieren

30 gram magere kwark

50 gram friteslijnBereidingswijze van de eiwitrijke eiersalade

Zet een pan met water op het vuur en breng aan de kook. Kook je eieren in 10 minuten hard.

Laat vervolgens de eieren schrikken en pel ze, snijd in kleine stukjes en doe dit in een kom met de kwark, friteslijn en de tuinkruiden salademix. Meng alles goed door elkaar en klaar is het!Voedingswaarde per 100 gram

126 kcal - 5 gram koolhydraten - 7 gram vetten - 10 gram eiwittenvideo van de bereidingswijze van de eiwitrijke eiersalade met gevuld eitje smaak

Deze gezonde en eiwitrijke recepten ga je ook lekker vinden!コメント


Webshop

bottom of page