top of page

GEVULDE EITJES


Gevulde eieren

Ik ben echt gek op gevulde eieren! Er was een tijd dat ik ze altijd maakte met Kerstmis en nu kerst er weer aan komt, bedacht ik me dat ik hiervan nooit een recept heb gepost. Niet dat gevulde eieren nu zo bijzonder zijn, maar ik maak ze altijd zo en mijn website is stiekem een archief van recepten die ik lekker vind, zodat ik zelf altijd uit mijn eigen recepten kan kiezen. Dus deze moest erbij! En daarbij zijn deze echt mega makkelijk om te maken en voor de basis heb je maar 3 ingrediënten nodig.


Ingrediënten voor 20 gevulde eitjes

10 eieren

60 gram friteslijn mayonaise


Garnering

beetje dille

peper & zout flakes


Bereidingswijze van de gevulde eitjes

Zet een pan met water op en breng aan de kook. Leg vervolgens de eieren in en kook voor 10 minuten, zodat we hardgekookte eieren krijgen.


Na het koken, laat je de eieren schrikken en pel je ze. Snijd de eieren in zijn lengte doormidden. Druk het eigeel eruit in een kom. Vervolgens prak je het eigeel helemaal fijn. Meng de friteslijn mayonaise erdoorheen en de Calvé tuinkruiden salademix. Meng dit goed door elkaar heen en vervolgens doe je het in een spuitzak.


Spuit het eigeelmengsel in de eiwitten. Optioneel kan je de gevulde eieren garneren met een beetje dille en peper&zout flakes.


Eet smakelijk!


Voedingswaarde per gevuld eitje

40 kcal - 1g koolhydraten - 3g vetten - 4g eiwitten


Deze gezonde recepten ga je ook lekker vinden!Comentarios


Webshop

bottom of page