top of page

PROTEIN BREAKFAST SMOOTHIEBOWLI don't always eat breakfast, but when I do, I eat THIS! Een groene, zoete smoothiebowl met groente, fruit én eiwitten. Een super gezonde smoothiebowl om de dag mee te beginnen. Eigenlijk moet ik mijn vriend bedanken voor dit recept, want hij heeft dit mij een paar maanden geleden laten proeven. Ik heb er een schep eiwitpoeder door gedaan, voor extra veel eiwitten en een zoete smaak. Zo lekker! Deze smoothiebowl is de reden dat mijn vriezer voor de helft vol ligt met bananen...Ingrediënten voor één Green Protein Smoothiebowl

100 gram bevroren banaan

50 gram bevroren fijngehakte spinazie

150 ml magere melk

15 gram havermout

15 gram 100% pindakaas


Verder nodig

blender


*smart protein neemt meer vocht op dan whey eiwitpoeder, hierdoor wordt het een stuk romiger.


Bestel Smart Protein bij Body&Fit shop met 10% korting met mijn kortingscode!

Bereidingswijze van één Green Protein Smoothiebowl

  • Doe eerst de banaan, spinazie en magere melk in de blender.

  • Eerst blend ik dit goed samen, zodat de blender het niet moeilijk krijgt zometeen.

  • Daarna doe ik de havermout, eiwitpoeder en pindakaas erbij en blend ik het tot een dikke smoothie.

  • Doe de protein smoothie in een kom. Optioneel kan je er nog toppings bij doen, maar ik vind het zelf zo lekker dat ik het zonder toppings eet!Voedingswaarde per Green Protein smootiebowl

379 kcal - 9g vet - 40g koolhydraten - 29g eiwitten
Eet smakelijk!


Liefs, AnoukOp zoek naar meer smoothie of milkshake recepten?

Comments


Webshop

bottom of page