PIZZA NACHO'S



Nacho's zijn heerlijk, maar not so healthy helaas... Goed nieuws, want ik heb een iets gezondere versie van nacho's voor jullie. Niet zomaar nacho's, maar nacho's met een twist. Ik heb mijn twee lievelings 'guilty pleasures' even met elkaar kennis laten maken. Pizza en Nacho's in één, kan het nog beter?


Voor dit recept heb ik de Veggiez chips in Sweet BBQ smaak van Moonpop gebruikt. In deze chips zitten namelijk groente verwerkt. Net iets verantwoorder dan je standaard zak chips, maar even lekker!




Ingrediënten voor 2 porties pizza nacho's

1 zak Moonpop Sweet BBQ veggiez chips (85 gram)

60 gram mozzarella light

30 gram geraspte kaas 48+

50 gram pizzasaus

1 Bifi kalkoen worstje

2 tl pesto

basilicum optioneel voor garneren



Bereidingswijze van de pizza nacho's

  • Verwarm de oven voor op 200 graden.

  • Snijd het kalkoen Bifi worstje in plakjes en rasp de mozzarella light met een grove rasp.

  • Pak een kleine ovenschaal en verdeel de helft van de chips erin.

  • Doe daarover de helft van de pizzasaus, pesto, worst plakjes, geraspte kaas en mozzarella.

  • Vervolgens doe je de rest van de chips erover en top je het af met de rest van de ingrediënten.

  • Zet de ovenschaal in de over voor 5 tot 10 minuten, tot de kaas is gesmolten.

  • Geniet ervan als het nog warm is!



Voedingswaarde per portie


359 kcal - 18g vet - 29g koolhydraten - 18g eiwitten




Eet smakelijk!


Liefs, Anouk



Misschien vind je dit ook lekker!