top of page

NAANPIZZA MET GEITENKAAS, KIP EN MANGO CHUTNEY


Naanpizza met kip, geitenkaas en mango chutney

Deze naanpizza met geitenkaas, kip en mango heb ik afgelopen week 3 keer gegeten en ik ben het nog niet zat. Dat zegt geloof ik wel genoeg haha. Op vrijdag lunchen we op werk altijd iets uitgebreider en een collega van mij kwam met dit receptje, dus alle credits gaan naar hem! Je kan het als lunch eten, maar ook als avondeten! De mango chutney is echt verrassend lekker erbij, zoet met een heel klein beetje pit erin!



Ingrediënten voor 1 naanpizza

1 naanbrood met knoflook en koriander

120 gram kipfilet + (patat)kruiden

20 gram smeerbare geitenkaas

handje rucola sla



Bereidingswijze van de naanpizza

Verwarm de oven vast voor op 200 graden. Als de oven is voorverwarmd doe je het naanbrood er voor ongeveer 3 tot 4 minuten in.


Snijd de kipfilet in dunne van reepjes en kruid met patatkruiden. Patatkruiden is mijn favoriet om kip mee te kruiden, maar je kan natuurlijk ook andere gebruiken!


Verwarm een grillpan voor op hoog vuur en vet in met olie. Bak de kipfilet in 3 minuten gaar. Ik bak het eerst 1 minuut op de ene kant, dan 1 minuut op de andere kant en vervolgens nog even kort aan beide kanten. Check even of de kip gaar is van binnen, elke pan/fornuis/inductie werkt natuurlijk anders. Bij mij is de kip na 3 minuten helemaal doorbakken!


Smeer de geitenkaas op het naanbrood, vervolgens verdeel je er een handje rucola over, leg de kip erop en als laatste de mango chutney. Enjoy!




Voedingswaarde per naanpizza

594 kcal - 10g vet - 83g koolhydraten - 40g eiwitten



Eet smakelijk!


Liefs,

Anouk



Op zoek naar meer gezonde en eiwitrijke recepten?




Webshop

bottom of page