top of page

GEVULDE PAASEITJES


Gevuld ei in de vorm van een kuiken in een eiertray

Wist je dat je met mijn gevulde eitjes recept ook deze super schattige gevulde (paas)eitjes kan maken? Ik ben een beetje laat met het paasrecept, maar dat komt ook doordat ik vanmorgen pas tijd had om dit recept uit te werken. Hopelijk heb je er voor tweede paasdag nog wat aan 😜


Ingrediënten voor 5 gevulde paaseitjes

5 grote eieren

Wortel voor de snaveltjes

Peperkorrels voor de oogjes


Bereidingswijze van de gevulde paaseitjes

Zet een pan met water op en breng aan de kook. Leg vervolgens de eieren in en kook voor 10 minuten, zodat we hardgekookte eieren krijgen.


Na het koken, laat je de eieren schrikken en pel je ze. Snijd met een scherp mesje kartelrantjes uit het eiwit. Doe dit voorzichtig en niet te hoog, maar in het midden. Als je rondom het eitje kartelrandjes hebt gemaakt, haal je de 2 helften voorzichtig van elkaar af. En vervolgens haal je het eigeel er voorzichtig uit.


Vervolgens prak je het eigeel helemaal fijn. Meng de friteslijn mayonaise erdoorheen en de Calvé tuinkruiden salademix. Meng dit goed door elkaar heen en vervolgens doe je het in een spuitzak.


Spuit het eigeelmengsel in de bodems van de eiwitten. Vervolgens zet je de andere helft van de eiwitten erop.


Snijd een wortel in dunne plakjes en vervolgens snijd je hier driehoekjes uit. Dit zijn de snaveltjes, druk dit in het eigeel. Met peperkorrels kan je de oogjes vormen.


Eet smakelijk!Voedingswaarde per gevuld paaseitje

81 kcal - 1 gram koolhydraten - 5 gram vetten - 7gram eiwitten


Deze gezonde recepten ga je ook lekker vinden!Comments


Webshop

bottom of page