top of page

EIWITRIJKE HONING MOSTERD BROODSALADE


Eiwitrijke honing mosterd broodsalade

Ik hou van brood en ik maak ze altijd zo speciaal mogelijk. Dus niet een saai broodje kaas of worst, maar met veel meer extra toppings. Soms word ik zelfs uitgelachen om mijn rare combinaties, maar who cares haha! Broodsalades vind ik ook altijd heel lekker, maar vaak zijn die niet super voedzaam. Daarom vind ik het leuk om zelf een gezondere versie hiervan te maken. Ik heb al een eerder tonijnsalade en ei-kerrie salade gemaakt, love it!


Ingrediënten voor 300 gram honing mosterd broodsalade

130 gram gerookte kip

70 gram magere kwark

15 gram grove mosterd

15 gram honing

25 gram gesneden spitskool

1 eetlepel citroensap

zout, peper en verse peterselie naar smaakBereidingswijze van de honing mosterd broodsalade

  • Snijd de gerookte kip in kleine stukjes.

  • Doe alle ingrediënten in een bakje en roer goed door.

  • Voeg zout, peper en verse peterselie naar smaak toe. Mocht je het zoeter of scherper willen, dan kan je ook altijd meer honing of mosterd toevoegen!Voedingswaarde per 100 gram

115 kcal - 4g vet - 9g koolhydraten - 11g eiwitten
Eet smakelijk!


Liefs, AnoukDeze recepten zul je vast ook heel lekker vinden


Comentários


Webshop

bottom of page