top of page

CAESAR SALAD WRAPS


Caesar salad wraps

Sinds ik mijn vorige caesar salad recept heb gepost, ben ik verliefd geworden op caesar salad. En daarom heb ik nu ook een wrap variant gemaakt. Zooo heerlijk! Ik heb dezelfde saus/dressing gebruikt voor de normale salade, echt heel makkelijk te maken en geeft echt veel smaak af.



Ingrediënten voor 1 caesar salad wrap

1 wrap

1 ei

halve avocado

ijsberg sla

tomaat

15 gram parmazaanse kaas

5 gram gebakken uitjes


dressing

20 gram mayonaise zero sugar

half teentje knoflook

1 tl citroensap

zout en peper naar smaak



Bereidingswijze van de caesar salad wrap

Voordat we de wrap gaan beleggen, moeten we eerst het ei koken, de dressing maken en de crispy chicken strips klaarmaken.


Breng een pan water aan de kook en kook hierin het ei voor 10 minuten. De crispy chicken strips heb ik in de airfryer gedaan voor 6 minuten op 200 graden. Als je andere crisyp chicken gebruikt, kijk dan even voor de bereidingswijze op de verpakking.


Voor de dressing, pers je een knoflookteentje en meng je dit samen met de mayonaise, worcestershire saus, citroensap en zout en peper.


Als het ei en de crispy chicken klaar is, dan kunnen we dit in blokjes van ongeveer 1,5 cm snijden. Prak de avocado, snijd de tomaat ook in blokjes en de ijsbergsla in reepjes.


Beleg de wrap met eerst de avocado, dan de ijsbergsla, tomaat, ei, crispy chicken, dressing, parmazaanse kaas, en tot slot de gebakken uitjes. Rol op en that's it!





Voedingswaarde van de caesar salad wrap

660 kcal - 52g koolhydraten - 36g vet - 30g eiwitten




Deze gezonde en eiwitrijke recepten ga je ook lekker vinden



Webshop

bottom of page