top of page

PANINI MET PARMAHAM EN GORGONZOLA


Panini met parmaham en gorgonzola

I don't always eat panini's, but when I do, I make it special. Oke, ik geef toe, een panini met mozarella, tomaat en pesto heeft ook mijn hart. Tegenwoordig kijk ik ook vaak gewoon in mijn koelkast wat voor ingrediënten ik nog op moet maken en ik kan combineren voor een verrassende smaakcombinatie. Vandaag kwam daar deze panini uit met parmaham, gorgonzola, dadels, honing en rucola. Ja, een dadel in je panini, don't knock it until you've tried it.Panini met parmaham en gorgonzola


ingrediënten voor 1 panini met parmaham en gorgonzola

2 plakjes parmaham

20 gram gorgonzola verkruimeld

1 dadel in plakjes gesneden

Beetje honing

Handje rucola


Verder nodig

Tosti ijzer


Ik gebruik deze 4-in-1 Multi Grill van Princess. Het is een wafelijzer, tosti ijzer, bak-, en grillplaat in 1 apparaat! Je kunt het ook gebruiken om op te gourmetten. Ik ben er super blij mee.

bereidingswijze voor 1 panini met parmaham en gorgonzola

  • Warm je tosti ijzer/grill voor.

  • Snijd een onafgebakken mini ciabatta doormidden en beleg deze met de overige ingrediënten.

  • Stop de panini tussen je ijzer tot hij goudbruin is gekleurd en de gorgonzola is gesmolten.


voedingswaarde per panini met parmaham en gorgonzola

344 kcal - 45g koolhydraten - 18g eiwit - 9g vet
Eet smakelijk!


Liefs, AnoukZin in nog meer gezonde Italiaanse recepten?


Comentarios


Webshop

bottom of page