KROKANTE VISBURGER MET KOOLSALADE


Krokante kabeljauwburger met koolsalade

Ik word zelf heen enthousiast van makkelijke en snelle recepten voor avondeten, als ik thuis kom wil ik niet al te lang in de keuken staan en eigenlijk gelijk gaan eten. Krokante vis met koolsalade en sweet chili saus is geen onbekende combinatie voor mij, normaal eet ik dit namelijk met wraps! Bekijk het recept voor de wraps met koolsalade en krokante vis. Laatst waren er kabeljauwburgers met korting bij mijn supermarkt, dus heb ik de wraps omgetoverd naar burgers. Het viel zeker niet tegen!



Ingrediënten voor 2 porties krokante visburgers met koolsalade

2 hamburgerbroodjes

2 kant en klare kabeljauwburgers

30 gram sweet chili saus

300 gram diepvries patat


voor de koolsalade

100 gram spitskool geraspt

50 gram wortel geraspt

25 gram magere kwark

5 ml natuurazijn

1 tl mosterd

5 ml citroensap

15 gram zero sugar fritessaus

beetje vloeibaar zoetstof

zout en peper


Verder nodig

Oven, airfryer en een pan


Bereidingswijze van de krokante visburgers met koolsalade


Verwarm de oven voor op 180 graden of zet de grill aan als je dat hebt, snijd de broodjes open en verwarm ze kort in de oven tot ze een goudbruine kleur krijgen.


Doe voor de koolsalade alle ingrediënten in een saladekom en meng alles goed door tot alle vloeibare ingrediënten goed verdeeld zijn.


Doe de diepvries patat in de airfryer, kijk even op de zak voor hoeveel graden en hoelang.


In de tussentijd verwarm je een pan voor op middelhoog vuur, vet in en bak de kabeljauwburgers in 8 tot 10 minuten gaar.


Maak je hamburger klaar door de te beleggen met eerst de koolsalade, dan de kabeljauwburger en vervolgens sweet chili saus.


Eet smakelijk!


Liefs, Anouk ❤️



Voedingswaarde per portie krokante visburger met patat

687 kcal - 85g koolhydraten - 24g eiwit - 30g vet



Deze gezonde recepten ga je ook heel lekker vinden!