KROKANTE VISBURGER MET KOOLSALADE

Ik word zelf heen enthousiast van makkelijke en snelle recepten voor avondeten, als ik thuis kom wil ik niet al te lang in de keuken staan en eigenlijk gelijk gaan eten. Krokante vis met koolsalade en sweet chili saus is geen onbekende combinatie voor mij, normaal eet ik dit namelijk met wraps! Bekijk het recept voor de wraps met koolsalade en krokante vis. Laatst waren er kabeljauwburgers met korting bij mijn supermarkt, dus heb ik de wraps omgetoverd naar burgers. Het viel zeker niet tegen!
Ingrediënten voor 2 porties krokante visburgers met koolsalade
2 hamburgerbroodjes
2 kant en klare kabeljauwburgers
30 gram sweet chili saus
300 gram diepvries patat
voor de koolsalade
100 gram spitskool geraspt
50 gram wortel geraspt
25 gram magere kwark
5 ml natuurazijn
1 tl mosterd
5 ml citroensap
15 gram zero sugar fritessaus
beetje vloeibaar zoetstof
zout en peper
Verder nodig
Oven, airfryer en een pan
Bereidingswijze van de krokante visburgers met koolsalade
Verwarm de oven voor op 180 graden of zet de grill aan als je dat hebt, snijd de broodjes open en verwarm ze kort in de oven tot ze een goudbruine kleur krijgen.
Doe voor de koolsalade alle ingrediënten in een saladekom en meng alles goed door tot alle vloeibare ingrediënten goed verdeeld zijn.
Doe de diepvries patat in de airfryer, kijk even op de zak voor hoeveel graden en hoelang.
In de tussentijd verwarm je een pan voor op middelhoog vuur, vet in en bak de kabeljauwburgers in 8 tot 10 minuten gaar.
Maak je hamburger klaar door de te beleggen met eerst de koolsalade, dan de kabeljauwburger en vervolgens sweet chili saus.
Eet smakelijk!
Liefs, Anouk ❤️
Voedingswaarde per portie krokante visburger met patat
687 kcal - 85g koolhydraten - 24g eiwit - 30g vet
Deze gezonde recepten ga je ook heel lekker vinden!
Komentáře