top of page

ITALIAANSE TIKTOK QUESADILLA


Italiaanse tiktok quesadilla

Ik heb dit recept inmiddels al minimaal 5 keer gegeten, dus het kan niet anders dan dat ik dit recept moest uitwerken en op mijn website moest zetten. De combinatie van alle ingrediënten is zo lekker, dat dit recept mij nooit verveelt. Voor extra cheesyness kan je nog mozzarella toevoegen en voor extra pit sriracha. Je kan alle kanten op! Dit recept kan je als lunch eten, maar ook voor avondeten.
Ingrediënten voor 1 Italiaanse tiktok quesadilla

1 tortilla

2 plakjes chorizo worst

35 gram Italiaanse gebraden kipfilet

20 gram avocado

2 plakjes gesneden tomaat

10 gram verse pesto

beetje rucola

25 gram geraspte kaasBereidingswijze van de Italiaanse tiktok quesadilla

Om te beginnen snijd je je tomaat in plakjes, en je avocado ook.


Leg je tortilla op een snijplank en snijd de helft van je tortilla doormidden. We gaan nu de tortilla in 4 delen beleggen. Mocht je geen idee hebben wat ik bedoel, kijk dan even het filmpje hieronder. Op het eerste deel doe je de chorizo en gebraden kipfilet, het tweede deel met avocado en de tomaat, het derde deel met pesto en een beetje rucola en het laatste deel met de geraspte kaas.


Vouw de tortilla nu in vier keer dubbel. Wat je nu kan doen is de quesadilla verwarmen in een pan of tussen 2 grillplaten leggen. In het filmpje heb ik zelf voor het tweede gekozen, maar ik doe het ook regelmatig in de pan.


Wanneer de tortilla aan beide kanten knapperig is gebakken, is de quesadilla klaar! Eventueel kan je het serveren met nog een lekker sausje, zoals sweet chili saus.


Enjoy!


Voedingswaarde voor 1 Italiaanse tiktok quesadilla

491 kcal - 28 gram vetten - 37 gram koolhydraten - 22 gram eiwitten


Italiaanse tiktok quesadilla videoDeze recepten zul je vast ook lekker vindenbottom of page