top of page

SUIKERVRIJE SNICKERS


suikervrije snickers

Deze no-bake suikervrije Snickers zijn binnen no-time te maken, super easy en super lekker! Ik denk dat ik er ongeveer 15 minuten over deed en dan nog even de chocolade hard laten worden in de koelkast. En ja, ook deze Snickers stilt stevige trek! Om deze suikervrije Snickers te maken, heb ik producten van Sukrin gebruikt.


De Sukrin Gold Syrup is een perfecte vervanger voor stropen en siropen. Ik ben hier echt al jaren gek op, omdat het niet zo waterig is als anders suikervrije siropen. Sukrin Gold blijft ook lekker 'sticky'. Als chocoladelaag heb ik de suikervrije melkchocolade gebruikt. Je proeft echt niet dat deze Snickers suikervrij zijn!
Ingrediënten voor 9 suikervrije Snickers

Bodem

80 gram havermeel

50 gram Sukrin Gold Syrup

60 gram 100% pindakaas


karamel-pinda laag

70 gram ongezouten pinda's

100 gram Sukrin Gold

60 gram 100% pindakaas


Chocoladelaag

100 gram Sukrin melkchocolade


Verder nodig

Vierkante springvorm 16x16 cmBereidingswijze van de suikervrije Snickers

Bodem

  • Doe het havermeel, pindakaas en Sukrin Gold Syrup in een kom en meng alles goed samen met een lepel of vork. Op het laatst moet je even je handen gebruiken. Stort het in de springvorm en druk goed aan met bijvoorbeeld de onderkant van een glas.


Karamel-pinda laag

  • Hak de pinda's doormidden met een scherp mes zodat ze net iets kleiner worden, maar hak ze niet fijn. Doe in een kom met de Sukrin Gold Syrup en de pindakaas en roer door tot alles goed gemengd is. Verdeel dit over de bodem in de springvorm.

Chocoladelaag

  • Smelt 2/3 van de chocolade au-bain marie in een kom. Als dit gesmolten is, haal je de kom van de pan af en doe je de rest van de chocolade erdoorheen. Roer door tot dit ook gesmolten is. Verdeel dit dan over de karamel-pinda laag in de springvorm. Verdeel het met een lepel, zodat alles is bedekt.


Zet de springvorm in de koelkast, zodat de chocolade weer snel hard wordt. Haal uit de springvorm en snijd met een scherp mes in 9 stukken. Houd het mes even onder een warme kraan, zodat je mes de chocolade smelt tijdens het snijden. Dit zorgt ervoor dat de chocolade niet breekt, maar je mooie rechte repen krijgt.voedingswaarde voor 1 Snickers

232 kcal - 1g vet - 12g koolhydraten - 27g eiwitten
Eet smakelijk!


Liefs, Anouk ❤️

Comments


Webshop

bottom of page