top of page

PUMPKIN SPICE ICE CREAM22 september 2020:


Het is vandaag officieel de eerste herfstdag van 2020. Terwijl ik dit schrijf kijk ik ondertussen naar buiten en schijnt het zonnetje vel in mn ogen. Ik kijk op mijn apple watch en zie dat het 23 graden is. Welkom in Nederland, waar je niet kan verwachten dat het in de zomer lekker weer is of waar het regent in de herfst. Maar, om toch nog even te vieren dat het vandaag de eerste herfstdag is (Ja, ik hou van de herfst) heb ik een ijsje voor mezelf gemaakt met 'pumpkin spice' smaak!
Ingrediënten voor één portie pumpkin spice ijs

100 gram pompoen blokjes bevroren

150 gram magere vanille kwark

15 gram eiwitpoeder gingerbread of vanille

0,5 tl pumpkin spice kruidenmixBestel je eiwitpoeder bij Body&Fit shop met 10% korting met mijn kortingscode!


bereidingswijze van het pumpkin spice ijs

  • Haal de pompoen blokjes uit de vriezer en zet een blender klaar

  • Doe alle ingrediënten in de blender en blend tot er geen stukjes van de pompoen blokjes meer zichtbaar zijn.

  • Je kan het ijs zo eten, of als je iets steviger ijs wilt, kan je het nog even in de vriezer stoppen voor een uur tot 1,5 uur. Roer na elk half uur het ijs nog even door, zodat er geen ijskristallen vormen.


voedingswaarde per portie

148 kcal - 11g koolhydraten - 23g eiwit - 1g vetEet smakelijk!


Liefs, Anouk

Kommentare


Webshop

bottom of page