EIWITRIJKE CARROT CAKE


gezonde en eiwitrijke carrot cake

Het is weer hét seizoen voor carrot cake, ik vind dit echt typisch herfstgebak. Deze carrot cake is er niet zomaar één, maar een gezond en eiwitrijke variant. Zeker weten een favoriet bij mij. Dit keer heb ik er rozijnen aan toegevoegd, maar het is ook heel lekker om nog extra pecannoten door het beslag te doen. Wat vind jij een lekkere toevoeging aan carrot cake?


Deze carrot cake komt uit mijn High Protein kookboek, lees hier de uitleg over het High Protein kookboek!



Ingrediënten voor 1 carrot cake, 9 porties

1 keer het recept voor de carrot cake uit het High Protein Kookboek of High Protein e-book

Extra toevoegen: 40 gram rozijnen


Verder nodig

Vierkante springvorm van 16x16 cm


Bereidingswijze voor de carrot cake

Maak de carrot cake precies zoals aangegeven in het kookboek, maar voeg dit keer ook rozijnen toe aan het beslag. Een heerlijke toevoeging!


Wil je de carrot cake liever in een cakevorm maken? Bekijk dan de bereidingswijze voor de carrot cake in cakeblik!






Eet smakelijk!


Liefs, Anouk



Voedingswaarde voor 1 portie eiwitrijke carrot cake incl. topping

151 kcal - 18 gram koolhydraten - 4 gram vet - 11 gram eiwitten



Koop het High Protein kookboek / e-book in de webshop