STRACIATELLA CRUMBLE MUFFINS



Mijn dag wordt echt gemaakt wanneer ik in de ochtend al een heerlijk receptje heb uitgewerkt waar ik mega enthousiast van wordt! Ik hou ervan om lekker productief de dag te starten en dan ook nog eens kunnen ontbijten met één van mijn nieuwe baksels. Love it!



ingrediënten voor 9 muffins

250 gram Ísey Skyr straciatella

2 eieren

10 gram kokosolie

10 gram honing

200 gram bloem

2 gram bakpoeder

10 gram chocolate chips

snufje zout


topping

50 gram Eat Natural gluten free granola

10 gram chocolate chips



bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.

  • Meng de Ísey Skyr straciatella samen met de eieren, gesmolten kokosolie, honing en een snufje zout.

  • Voeg vervolgens het bloem en bakpoeder toe en roer door tot je een plakkerig beslag hebt.

  • Vervolgens roer je de chocolade chips door het deeg heen.

  • Verdeel het beslag over 9 muffin vormpjes en top af met de Eat Natural gluten free granola samen met de chocolate chips.

  • Doe de muffins in de oven voor 25 tot 30 minuten.


voedingswaarde per muffin

168 kcal - 6g vet - 45g koolhydraten - 8g eiwit

Eet smakelijk!

Liefs, Anouk