top of page

PROTEIN PINDABROKKEN

Ik ben echt fan van notenrepen. Het is best gezond, hoog in gezonde vetten en eiwitrijk. Oké, in een 'echte' eiwitreep zitten meer eiwitten, maar naar mijn mening zijn notenrepen toch iets puurder. Ik deed een poging (of 5) om ze zelf een keer te maken en ze zijn echt super gelukt, ook heel lekker om als kwark topping te gebruiken als je ze meer afbrokkelt!ingrediënten voor ongeveer 8 brokken (45 gram)

175 gram ongezouten pinda’s

24 gram geraspte kokosnoot

5 gram cacao

60 gram protein soja crisps

25 gram pure chocolade

85 gram ahornsiroop

witte chocolade optioneelbereidingswijze

  • Verwarm de oven voor 160 graden.

  • Doe alle ingrediënten behalve de pure chocolade in een grote kom en mix het door elkaar.

  • Smelt de pure chocolade in een pan en voeg dit toe aan de rest van de ingrediënten. Mix totdat alles bedenkt is met chocolade.

  • Doe dit in een brownie bakvorm met bakpapier en druk alles goed aan. Doe de bakvorm voor 30 minuten in en oven en laat daarna goed afkoelen voordat je er brokken van gaat maken.

  • Als je er witte chocolade overheen wilt kan je hier 3/4 deel van smelten in een pan op laag vuur, wanneer dit is gesmolten zet je het vuur uit en doe je het andere deel erbij zodat dit ook langzaam kan smelten. Wanneer het gesmolten is doe je dit over de brokken heen en laat je dit op kamertemperatuur stollen.voedingswaarde per brok (ongeveer 45 gram)

249 kcal - 15g vet - 16g koolhydraten - 11g eiwit


Eet smakelijk!


Liefs, Anouk
コメント


Webshop

bottom of page