
Volgens mijn vriend is dit écht heel lekker, dus dit receptje mag niet ontbreken tussen mijn toetjes. Dit MonChou taartje is super makkelijk om te maken en je hoeft het niet in de oven te doen, zoals je bij de meeste cheesecakes wel moet doen! Het is gezond, eiwitrijk en past perfect in een gebalanceerde leefstijl.
Dus ben jij ook zo'n fan van MonChou taart, dan moet je dit ook proberen!!
Ingrediënten voor 2 gezonde no-bake monchou cheesecakes
3 Bastogne koekjes
100 gram magere vanille kwark
50 gram zuivelspread light
20 gram vanille eiwitpoeder
beetje vloeibaar zoetstof
120 gram taart en vlaaifruit kersen
Verder nodig
2 kleine bakjes (Ik heb van die herbruikbare glazen cheesecake bakjes uit de supermarkt gebruikt)
Bereidingswijze van de MonChou cheesecake
Doe de Bastogne koekjes in een stevig zakje en knijp de Bastogne koekjes helemaal fijn.
Voor de vulling meng je de vanille kwark, zuivelspread light en het eiwitpoeder goed door elkaar heen. Als er geen klontjes meer in zitten is het goed.
Zet de twee bakjes klaar en verdeel de koekkruimels er in. Vervolgens doe je de vulling erin en top af met de kersen.
Zet de bakjes in de koelkast voor minimaal 1 tot 2 uur, dit zorgt ervoor dat de vulling iets steviger wordt.
Enjoy!
Voedingswaarde per monchou cheesecake
271 kcal - 6g vet - 35g koolhydraten - 19g eiwitten
Eetsmakelijk!
Liefs, Anouk ❤️