top of page

EIWITRIJKE PISTACHE ROLLS


Eiwitrijke pistache rolls

Dit recept stond al lang op mijn to-do list, want als je me kent, weet je dat ik helemaal fan ben van pistache pasta. Vaak haal ik deze uit Italië, maar het is ook te koop bij Dille&Kamille. En volgens mij verkoopt de Jumbo ook pistache pasta van So Vegan So Fine!


Anyway, als ik in Italië ben dan eet ik echt alles met pistache. Ijs, cannoli en cornetto's (Italiaanse croissants). Deze eiwitrijke pistache rolls mochten hier niet aan ontbreken. De basis van dit recept staat in het High Protein kookboek, te koop in mijn shop.Ingrediënten voor 4 eiwitrijke pistache rolls

1 keer het recept voor de cinnamon rolls uit het High Protein Kookboek of High Protein e-book


Vulling:

Vervang de vulling voor 40 gram pistache pasta


Topping

Voeg 10 gram pistache pasta toe aan de topping + een klein handje pistache nootjesBereidingswijze voor de eiwitrijke pistache rolls


Maak de pistache rolls precies zoals aangegeven in het kookboek. Voor de vulling smeren we 40 gram pistache pasta uit. En bij de topping voeg je 10 gram pistache pasta toe aan de icing, verkruimel op het laatst wat fijngehakte pistache nootjes over de rolls en eet smakelijk!Video eiwitrijke pistache rolls


Voedingswaarde voor 1 pistache roll met topping

269 kcal - 30 gram koolhydraten - 7 gram vet - 20 gram eiwitten


Voedingswaarde voor 1 pistache roll zonder topping

230 kcal - 29 gram koolhydraten - 5 gram vet - 16 gram eiwittenKoop het High Protein kookboek / e-book in de webshop


Comments


Webshop

bottom of page