BREAKFAST TACOS

Pannenkoeken voor ontbijt kan nooit misgaan, dus ook niet deze ontbijt taco's. Normaal eet ik pannenkoeken met zoet beleg als ontbijt, maar dit is wel een game changer voor mij. Oké, ik geef toe, ik heb er wel wat ahorn siroop overheen gedaan voor mijn zoete cravings. Ook heb ik in plaats van eiwitpoeder met een smaakje, naturel whey gebruikt. Zo maak je een perfecte basis voor eiwitrijke, maar ook hartige pannenkoeken.

ingrediënten voor één portie
voor de pannenkoeken
40 gram bloem
4 gram bakpoeder
95 ml karnemelk
15 gram naturel eiwitpoeder
zout
topping
2 eieren
4 plakjes bacon
10 gram ahorn siroop
bosui
bereidingswijze
Mix alle ingrediënten voor de pannenkoeken samen, het hoort een aardig stevig beslag te zijn.
Verwarm een pan voor op het vuur op middelhoog vuur.
Schep een lepel beslag in de pan en smeer een beetje uit. Je kan de pannenkoek al snel omdraaien, dus zorg dat hij niet aanbrand.
Herhaal met de rest van het beslag.
Voor de topping kan je de eieren in een pan bakken met de plakjes bacon en snijd je de bosui in ringetjes. Wanneer de pannenkoeken en de topping klaar zijn, kan je de pannenkoeken beleggen.
voedingswaarde voor alleen de pannenkoeken
226 kcal - 34g koolhydraten - 18g eiwit - 1g vet
voedingswaarde pannenkoeken met toppings
448 kcal - 43g koolhydraten - 39g eiwit - 19g vet
Eet smakelijk!
Liefs, Anouk
Commentaires