BREAKFAST TACOS



Pannenkoeken voor ontbijt kan nooit misgaan, dus ook niet deze ontbijt taco's. Normaal eet ik pannenkoeken met zoet beleg als ontbijt, maar dit is wel een game changer voor mij. Oké, ik geef toe, ik heb er wel wat ahorn siroop overheen gedaan voor mijn zoete cravings. Ook heb ik in plaats van eiwitpoeder met een smaakje, naturel whey gebruikt. Zo maak je een perfecte basis voor eiwitrijke, maar ook hartige pannenkoeken.




ingrediënten voor één portie

voor de pannenkoeken

40 gram bloem

4 gram bakpoeder

95 ml karnemelk

15 gram naturel eiwitpoeder

zout

topping

2 eieren

4 plakjes bacon

10 gram ahorn siroop

bosui


bereidingswijze

  • Mix alle ingrediënten voor de pannenkoeken samen, het hoort een aardig stevig beslag te zijn.

  • Verwarm een pan voor op het vuur op middelhoog vuur.

  • Schep een lepel beslag in de pan en smeer een beetje uit. Je kan de pannenkoek al snel omdraaien, dus zorg dat hij niet aanbrand.

  • Herhaal met de rest van het beslag.

  • Voor de topping kan je de eieren in een pan bakken met de plakjes bacon en snijd je de bosui in ringetjes. Wanneer de pannenkoeken en de topping klaar zijn, kan je de pannenkoeken beleggen.

voedingswaarde voor alleen de pannenkoeken

226 kcal - 34g koolhydraten - 18g eiwit - 1g vet


voedingswaarde pannenkoeken met toppings

448 kcal - 43g koolhydraten - 39g eiwit - 19g vet




Eet smakelijk!


Liefs, Anouk